MENY

Arrangementer

Velkommen til byens storstue. Her finner du oversikt over mange av våre arrangementer innen idrett, kultur og næringsliv.

Arrangement

Juleshow 2023

Den gode, gamle gjengen er tilbake, og byr på et splitter nytt juleshow!

Etter å ha sørget for at julekvelden har kommet tidlig i syv år, inviterer Øivind Blunck, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland til en helt ny forestilling i 2023.
Men selv om showet er nytt, er det selvsagt laget med de gode, gamle ingrediensene. Det blir latter, storslagne musikalske opplevelser og magiske øyeblikk.

Et lite tips etter fjorårets suksess: Skaff deg billetter før det blir utsolgt. Ikke engang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til Juleshow 2023 hvis du er for sent ute. God jul, alle sammen. Vi sees!!!

Les mer

JUL – Knut Anders Sørum

I desember 2023 kommer Knut Ander Sørum og hans band tilbake til kulturhusene for å spille julekonserter. Her får du som sist en blanding av kjente og kjære julesanger
sammen med sanger fra albumet «Jul» [2021].

Les mer

Romjulsfest

Fjellhallen og Lavvotunet/Dokka camping inviterer til Romjulsfest med danseorkestrene Donnez og Dænsebændet i Gjøviks storstue!

Les mer

Hanne Boel Trio+

I starten av 2024 slipper Hanne Boel et nytt album med 10 låter, som nettopp gjenspeiler den nye trio+, og repertoaret bestående av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger og tolkninger av andres sanger. Den første singelen slippes høsten 2023.

Les mer

Ballinciaga – Snø Tour

Med 130 millioner streams på et år, utsolgt Oslo Spektrum og en kaos festivalsommer med vakre bikinidamer presenterer Ballinciaga endelig
«Snø Tour 2024» og inviterer til tidenes klubb-turne.
Gutta reiser til 9 byer over nyttår og inviterer til høy lyd, mye alkohol, store cashouts og et titalls hits.

Les mer

Hellbillies – Leite etter lykka

I 2020 markerte Hellbillies sine første 30 år med en stor jubileumsturné, «30 år på vegen», der de besøkte alle de største kulturhusene i landet. Turnéen ble en formidabel suksess og solgte ut over alt.

Les mer