MENY

Arrangementer

Velkommen til byens storstue. Her finner du oversikt over mange av våre arrangementer innen idrett, kultur og næringsliv.

Arrangement

Juleshow 2022

Det blir latter, sang og magi når denne gjengen inviterer til et splitter nytt juleshow!

Øivind Blunck, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland sørger julestemning og mye moro når de tar med seg Juleshow 2022 til en scene nær deg.
Som om ikke storslagne musikalske godbiter magisk nok i seg selv, blir det også trylling og illusjonsshow i verdensklasse. Men ikke engang verdens beste magiker kan trykke fram en billett til Juleshow 2022 hvis du er for sent ut.

Så løp og kjøp – og god jul alle sammen!

Les mer

Putti Plutti Pott 2022

Putti Plutti Pott gir deg magisk julestemning i Fjellhallen! Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger.

Les mer

Lukas Graham

LUKAS GRAHAM KOMMER TIL NORGE! Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak "7 Years", "Mama said" og "Love someone" legger ut på en massiv Europa-turné. Lukas Graham strakte seg mot stjernene - og fikk tak i dem - med den internasjonale utgaven av sitt selvtitulerte debutalbum i 2016.
Den tre ganger GRAMMY-nominerte hitsingelen «7 Years» var blant de første 25 sangene globalt som passerte 1 milliard streams på Spotify og banet veien for en verdensomspennende dansk popsensasjon.

Ordinære billetter slippes fredag 11.11 kl. 11.

Konserten har 1200 ståplasser tilgjengelig.

Les mer

BROILER

BROILER består av Mikkel Christiansen og Simen Auke, og står bak låter som «Wild Eyes» og «The way our story goes».

Les mer