MENY

Arrangementer

Velkommen til byens storstue. Her finner du oversikt over mange av våre arrangementer innen idrett, kultur og næringsliv.

Arrangement

Adam Douglas

8.september slippes Adam Douglas sitt nye album «Dancing For The Moon».
Med seg har Adam to av Norges sterkeste vokalister: Christel Alsos og Solveig Slettahjell. Hva er vel da bedre enn å invitere disse to med på en helt spesiell og eksklusiv turné sammen med bandet og Adam? Det blir en konsert der hele albumet spilles fra start til slutt. Og selvsagt også andre kjente sanger, tolket av tre av de beste vi har.

Les mer

Smakshall

I år inviterer vi til ny arena, når vi åpner vår populære smakshall for øl og akevitt! Her er det bare å glede seg! I vår nye Smakshall i Fjellhallen i Gjøvik sentrum fylles det med smaker og lukter spesielt assosiert med Norsk Akevittfestival. Smakshallen er et unikt utstillingsvindu for øl og akevitt.

Les mer

Staut

For å krone årets akevittfestival, inviterer vi til en skikkelig storkonsert i Gjøviks storstue!

Les mer

The Dogs & Oslo ESS

Når Oslo Ess og The Dogs legger ut på sin største turene noensinne, skal det feires til gangs sammen med hele
gjengen på Gjøvik!

Les mer

Rotlaus

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest ettertraktede liveband og det hersker liten tvil i at bandet virkelig har blitt et band mange ønsker å få med seg. På festivaler landet
rundt, store idrettsarenaer og klubber. Utsolgte konserter, gode tilbakemeldinger og utelukkende god stemning. Tungt, ærlig og ekte med tekster som treffer deg.

Gjør deg klar for Norges originale bygderockere!!

Les mer

CC Cowboys

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede.
Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær
arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

Les mer

Juleshow 2023

Den gode, gamle gjengen er tilbake, og byr på et splitter nytt juleshow!

Etter å ha sørget for at julekvelden har kommet tidlig i syv år, inviterer Øivind Blunck, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland til en helt ny forestilling i 2023.
Men selv om showet er nytt, er det selvsagt laget med de gode, gamle ingrediensene. Det blir latter, storslagne musikalske opplevelser og magiske øyeblikk.

Et lite tips etter fjorårets suksess: Skaff deg billetter før det blir utsolgt. Ikke engang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til Juleshow 2023 hvis du er for sent ute. God jul, alle sammen. Vi sees!!!

Les mer

JUL – Knut Anders Sørum

I desember 2023 kommer Knut Ander Sørum og hans band tilbake til kulturhusene for å spille julekonserter. Her får du som sist en blanding av kjente og kjære julesanger
sammen med sanger fra albumet «Jul» [2021].

Les mer

Hanne Boel Trio+

I starten av 2024 slipper Hanne Boel et nytt album med 10 låter, som nettopp gjenspeiler den nye trio+, og repertoaret bestående av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger og tolkninger av andres sanger. Den første singelen slippes høsten 2023.

Les mer