MENY

Arrangementer

Velkommen til byens storstue. Her finner du oversikt over mange av våre arrangementer innen idrett, kultur og næringsliv.

Arrangement

Loppemarked

Vardal skolekorps og Gjøvik skolekorps inviterer til årets LOPPEMARKED.
Lørdag 31.august. 2019
Kl. 1000-1700

Lopper kan leveres i Fjellhallen
torsdag 29.august kl 1700-2100
fredag 30. august kl 1700-2100
Vi kan hente lopper hos deg disse dagene. Send mail til:
loppemarked@yahoo.com

Vi ser frem til å se DEG, og håper DU finner en skjult skatt, eller gjør et kupp.

Kafeen er åpen, og Vaflene er nystekte.

VELKOMMEN

Les mer

Cirkus BLUNCK

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne! Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Les mer

AURORA

Den eventyrlige norske popdronningen AURORA skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere. Med musikk fra albumet Infections Of A Different Kind – Step 1 samt låter fra sitt kommende album skal hun nok en gang trollbinde hjemmefansen.

Les mer

Bigbang

Bigbang på veien med den nye skiva Glory Chord 2019 har vært et travelt år for Bigbang, ikke bare har de gitt ut “Glory Chord”, sitt første album på seks år, de har også sluppet den ambisiøse livefilmen “Play Louder” som fortsatt kan oppleves på NRKs strømmetjeneste.

Les mer

Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

Jul og Odd Nordstoga er og har vore kjent og kjært for dei fleste, med Jul i Svingen på NRK, Strålande Jul med Sissel og Odd, og julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester vesle juleftan seier sitt. Men han hadde aldri hatt sin eigen julekonsert før. Med eit av verdas beste orkester i ryggen, og ei svært kritikarrost juleplate i bagasjen, ser vi ingen grunn til å ikkje setje opp juleturné for Odd Nordstoga i 2019 òg! Du får høyre Jul i Svingen med han som har laga den, i tillegg til alle dei andre julesongane du tenker på med Odd Nordstoga.

Les mer