MENY

Arrangementer

Velkommen til byens storstue. Her finner du oversikt over mange av våre arrangementer innen idrett, kultur og næringsliv.

Arrangement

Stjernetevling – 80-tallet og Nye hits

I løpet av fire fredager i oktober og november, skal Gjøvikregionens store entertainer kåres gjennom showet «Stjernetevling» – et lokaloppgjør i eliteserien – i Fjellhaven. Seks deltakere er allerede plukket ut til å delta. Den sjuende skal ved hjelp av publikum velges ut til å være klar før det braker løs.

Les mer

Bigbang

Bigbang på veien med den nye skiva Glory Chord 2019 har vært et travelt år for Bigbang, ikke bare har de gitt ut “Glory Chord”, sitt første album på seks år, de har også sluppet den ambisiøse livefilmen “Play Louder” som fortsatt kan oppleves på NRKs strømmetjeneste.

Les mer

Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

Jul og Odd Nordstoga er og har vore kjent og kjært for dei fleste, med Jul i Svingen på NRK, Strålande Jul med Sissel og Odd, og julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester vesle juleftan seier sitt. Men han hadde aldri hatt sin eigen julekonsert før. Med eit av verdas beste orkester i ryggen, og ei svært kritikarrost juleplate i bagasjen, ser vi ingen grunn til å ikkje setje opp juleturné for Odd Nordstoga i 2019 òg! Du får høyre Jul i Svingen med han som har laga den, i tillegg til alle dei andre julesongane du tenker på med Odd Nordstoga.

Les mer

40 år med vondt brenn’vin! – Vazelina Bilopphøggers

Jubileum og avslutningskonsert med det beste av de beste låtene gjennom 40 år. Tullprat og skjemt i mellom låtene. Noe er nøye planlagt og noe vil være improvisert. Musikalsk underholdning for store og små. Totendialekt med utpreget selvironi. - de største tullebukkene står på scenen! Velkommen!

Les mer