MENY

11/12/2020 - 21:00

Dørene åpner: 20:00

Kjøp billett

No. 4 & Barokkanerne – God jul igjen

No. 4 tar med seg barokkensemblet Barokkanerne og sine vakreste julesanger og melodier til Oslo, Trondheim, Bergen og Gjøvik på en spesiell turné i et helt spesielt år.

Hver jul de siste seks årene har No. 4 gitt ut en ny julelåt. I 2020 topper de seg selv med en hel utgivelse bestående av nye, omarrangerte versjoner av låtene i barokk drakt. “God jul igjen” slippes 20. november.

 

No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på seks korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut tre Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

 

Barokkanerne er et av skandinavias første profesjonelle barokkorkestere med originalinstrumenter. Siden 1980-tallet har de vært grunnpilarene i oppbyggingen av et norsk tidligmusikkmiljø med konsertserier i Oslo, turneer i inn- og utland, utallige festivalopptredener, CD-utgivelser og et kontinuerlig arbeid for kompetansehevingen innenfor tidligmusikk blant unge, studenter, amatører og profesjonelle.