MENY

04/12/2020 - 18:00

Dørene åpner: 17:00

Kjøp billett

Julemoro med Blunck & Nagell

Er du klar for en helaften med julestemning, latter og gåsehud!
Publikumsfavoritten Øivind Blunck og «Beat for Beat»-pianist Trond Nagell-Dahl reiser ut på juleturné, og den folkekjære duoen leverer et show stappfullt av storslagne musikalske innslag og ellevill humor.

Øivind Blunck har så mange klassiske figurer på repertoaret at det bare er så vidt han får lov til å oppholde seg i sitt eget hjem på grunn av koronarestriksjonene. Helt siden han scenedebuten for et halvt århundre siden har Blunck gitt oss magiske øyeblikk, enten det er i store musikalroller, på film eller i elleville komedier. Ingen glemmer Klabb og Babb, Holm i Olsenbanden, den evige tenåringen Reidar eller harrytassen Fridtjof fra Enebakk. Blunck utmerker seg både som en stor sanger og en stor skuespiller. Og en gigantisk humorist.

Trond Nagell-Dahl, eller «Tangent 007» som Øivind kaller ham, har vært pianist i «Beat for Beat» siden kongerekka bare var prinser. De siste årene har han jobbet tett med Blunck i flere show, og har i tillegg samarbeidet med artister som Hellbillies, DDE, Viggo Sandvik, Inger Lise Rypdal og Rune Rudberg.

Sammen leverer de et fenomenalt juleshow, så i år er det bare å skaffe seg billetter og feire julekvelden på forskudd. God fornøyelse!