MENY

16/06/2021 - 19:00

Dørene åpner: 17:30

Kjøp billett

NY DATO // Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland på Hovdetoppen

To av landets mest folkekjære artister legger ut på turné sammen. Dagsland og Eidsvåg slår sammen to fantastiske låtsamlinger og publikum kan vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

Konsertdatoen nærmer seg, og vi har gjort viktige endringer for å sørge for at alle dere som har holdt ut og vært tålmodige skal få med dere konserten. Det er derfor viktig at du leser hele denne e-posten.

 

– Vi flytter konserten utendørs – nærmere bestemt til Hovdetoppen!
Dette betyr at man må ruste seg i henhold til vær og føre. Det vil ikke være noe tak over konsertarenaen, med unntak av scena. Hovdetoppen gir oss plass til samtlige billettkjøpere, og det betyr mye for oss! Det vil tilrettelegges for 2 kohorter, med inntil 200 personer i hver. Det vil ikke være mulig med alminnelig bilkjøring til toppen, så finn frem gode sko og gå den trivelige veien opp til Hovdetoppen. Vi anbefaler å følge Hovdevegen fra Gjøvik skole. Det er også mulig å gå Hovdebakken opp, men her er det både brattere og mer ulent terreng. Publikum med handicapbevis, eller andre plausible grunner til å måtte bruke kjøretøy opp til toppen bes ta kontakt. Når dere kommer opp mot toppen, vil dere fordeles inn i de to ulike kohortene. Alle konsertdeltakere bes registrere seg elektronisk etter inndeling i riktig kohort. Kohortene vil sitte i separate deler av den utendørs konsertarenaen. Det blir separate innganger, separate toaletter og separate servitører m.m.

 

– Konserttidspunkt endres til kl. 19.00

Siden konserten blir utendørs, flyttes konserten fram 1 time. Da får det så behagelig som mulig, ute i frisk luft på byens tak.

 

– Hold deg hjemme hvis du er syk!

Det er alltid kjedelig å gå glipp av det man har gledet seg til, men med dagens smittesituasjon er det viktig at du holder deg hjemme dersom du er syk eller har luftveissymptomer. Du kan bli avvist i døra, dersom våre vakter synes at du fremstår som syk. Ta vare på deg selv, da tar du også vare på andre!

– Til/fra Hovdetoppen – gå eller transport
Det vil ikke være mulig med alminnelig bilkjøring til toppen, så den beste måten å komme seg til konsert på er å finne frem gode sko og gå den trivelige veien opp til Hovdetoppen. Vi anbefaler å følge Hovdevegen fra Gjøvik skole. Det er også mulig å gå Hovdebakken opp, men her er det både brattere og mer ulent terreng.

Publikum som grunnet bruk av rullestol eller krykker, eller andre plausible grunner til å måtte bruke eget kjøretøy opp til toppen bes ta kontakt for å avklare tilgang med bil. Dere må da sende en e-post til undertegnede med fullt navn, registreringsnummer på kjøretøyet, og en kort beskrivelse av behovet for å kjøre egen bil.

Gjøvik Taxi har tilgang med bil til Hovdetoppen, så du kan booke egen transport med dem og bli kjørt til toppen.

 

I tillegg tilrettelegger vi med et begrenset tilbud med gratis buss fra Fahlstrøm i Nedre Torvgate. Bussen går skyttel fra kl. 17.30, men den rommer grunnet avstandsregler ikke mer enn 9 passasjerer om gangen. Vi ber om at alle som er friske og raske lar busskapasiteten gå til de som har utfordringer med å komme seg til toppen for egen maskin.

 

 

– Ankomst Hovdetoppen

Publikum vil deles i to soner, med inntil 200 personer i hver. Sonene vil være helt separat fra hverandre, og publikum vil fordeles ved ankomst. Det blir separate innganger, separate toaletter og separate servitører for de ulike sonene. Sørg for å komme sammen med husstandsmedlemmer som dere ønsker å sitte sammen med. Det er viktig å ikke skape opphopninger av folk, og trengsel, så det vil ikke være anledning til å stå og vente ved inngangsområdet. Her håper vi dere bidrar til god flyt! Sørg for å ha klar billetter, enten i form av papir eller på telefon/elektronisk.

 


– Billetter/Registrering

Dørene åpner kl. 17.30, og konserten starter kl. 19.00. Vi ber som at dere beregner god tid. Samtlige i forbindelse med billettkontrollen registreres manuelt i oppmøtelister, slik at vi ivaretar smittesporing om en slik situasjon skulle oppstå.

 

– Bruk av munnbind

Vi ber alle gjester om å bruke munnbind når dere skal bevege dere rundt på arenaen, eksempelvis til og fra toalett. Ha gjerne med eget munnbind, men det vil også være tilgjengelig for utdeling til dere som ikke har. Munnbindet skal altså benyttes når man ankommer arenaen, når man går, og hvis man har behov for å forlate plassen sin under forestillingen.

 

 

– Oppførsel på arenaen

Når dere kommer til tildelt sone av konsertarenaen, vil dere bli anvist plass i henhold til hvor mange dere er i følget og plasseres deretter. Det er alltid hyggelig å møte venner og kjente når man er ute, men nå om dagen er dette dessverre en uting. Vi ber om at dere sitter på tilviste plasser under hele arrangementet, og deretter forlater arenaen raskt når arrangementer er over. Det er viktig å ikke skape opphopning og trengsel når konserten er over, og alle skal hjem samtidig. Toalettbesøk vil selvfølgelig være tillatt under konserten. Dersom man ikke følger våre anvisninger på arenaen, kan man bli bortvist.

 

– Servering drikke og snacks

Baren er åpen under arrangementet, men det vil kun være mulighet for servering gjennom bestillingsløsningen Appless. Denne har du tilgang til gjennom din smarttelefon. På hvert bord vil det være utplassert en bestillingsbrikke med QR-kode. Scan koden, så kommer du inn i bestillingsløsningen. Her gjør du dine valg, før du blir bedt om betaling gjennom Vipps eller med kort. Så fort ordren er betalt, vil bestillingen bli sendt til baren. Varene kommer levert til bordet det er bestilt i fra.

 

 

 

Vi ser så fram til å gjennomføre denne konserten sammen med deg i publikumsradene! Dette har vi jammen ventet lenge på. I samarbeid med Fahlstrøm og Sveve over Byen på Hovdetoppen, føler vi oss trygge på at dette blir en fantastisk onsdagskveld!