MENY

05/04/2025 - 19:00

Dørene åpner: 18:00

Kjøp billett

Henning Kvitnes & Gutta i Bandet

«Det går kort tid mellom ung og lovende og levende legende.» Om dette utsagnet kan brukes på Henning er usikkert, men etter 47 år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane rolle på Old Boys laget til Norske Sangpoeter.

Mange av sangene, som Evig eies, Sånne som oss, Guttær, Ut å vekke sola, Siste Reis m. Flere, har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir avsunget av mange til bryllup, fest og begravelser. Og i dusjen.
Med nytt album under vesten, reiser Henning & Gutta ut på en omfattende vår og høstturne i 2025 og både album og Turne har blitt kalt «Mens jeg ennå er 66». Etter sangen med samme tittel, som allerede kom ut 13.mai 2024 på dagen til inntredelsen av dette «sangomsuste» året!
Musikalsk på scenen møter vi en Artist og et Band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. Gir dem den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass i konserten. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende Publikum. Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri.
Melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening. «Uten Publikum stopper musikken»
PÅ SCENEN
Henning Kvitnes: Sang og gitar
Jon Willy Rydningen: Piano og andre tangenter
Finn Tore Tokle: bass og kor
Tor Hauge: Trommer
Eivind Ystrøm Petersen:
Gitarer, pedal steel, kor m.m
Håvar Bendiksen: Gitarer og andre strenger, kor
Mats Raknerud er vikar for Håvar på enkelte jobber
Dørene åpner 18:00
Konsertstart 19:00
Unummererte sitteplasser.